Logo fysiotherapie kortendijk

Praktijk voor Fysiotherapie Kortendijk

Fysiotherapie Kortendijk is een praktijk waar uw vraag naar begeleiding bij het voorkomen of oplossen van problemen met bewegen centraal staat.

Vanuit een jarenlange ervaring als gespecialiseerd fysiotherapeut ga ik, Frank Mol, samen met u op zoek naar aspecten in uw dagelijkse bestaan die van invloed kunnen zijn op de door u ervaren problemen en/of beperkingen in uw bewegen.

We proberen door middel van oefeningen en behandeling, adviezen en creatieve oplossingen te komen tot een voor u meer comfortabele manier van bewegend functioneren en zo een bijdrage te leveren aan een betere kwaliteit van leven.

Frank Mol
Frank Mol, praktijkhouder

Naast fysiotherapie ook specialisatie in geriatriefysiotherapie en manuele therapie

Hier vindt u meer informatie over geriatriefysiotherapie en manuele therapie.

Over Frank Mol

Lees hier meer over Frank

“Ik ben geboren en getogen in Standdaarbuiten, heb de middelbare school (Thomas More College) in Oudenbosch doorlopen en daarna ben ik vertrokken uit West-Brabant. In 1982 heb ik in mijn Bachelor Psychologie in Nijmegen afgesloten en ben ik weer teruggekeerd naar Brabant. Ik heb enkele jaren diverse werkzaamheden verricht, ook actief geweest als (jeugd)volleybaltrainer bij Symmachia in Roosendaal, voor ik in 1986 besloot Fysiotherapie te gaan studeren in Breda.

Vanaf het begin van de studie was het brede karakter van de opleiding met aandacht natuurlijk vooral voor de fysieke maar zeker ook voor mentale en sociale aspecten van het menselijk functioneren datgene wat perfect aansloot bij mijn interesses.

Na het voltooien van de opleiding ben ik vrijwel direct gaan werken in een praktijk Fysiotherapie in Terneuzen. Inmiddels getrouwd en 3 kinderen wilden we toch graag in Roosendaal blijven wonen. Het dagelijks op en neer reizen hoorde daarbij.

Tijdens het werken bleef de interesse voor verdieping en verbreding van kennis en vaardigheden steeds aanwezig. Zo werden de opleiding Manuele Therapie (SOMT, Amersfoort), Geriatriefysiotherapie (Avans, Breda) en gedurende de jaren vele een-of meerdaagse cursussen gevolgd.

In 2000 heb ik de praktijk Fysiotherapie in Terneuzen over kunnen nemen van mijn collega. In 2010 is de praktijk een Maatschap geworden: Fysiotherapie Mol en De Groot.

Nu, 30 jaar na de start van mijn fysiotherapiecarrière is het tijd voor een volgende stap. De kans een praktijk dichter bij huis op te starten doet zich voor, een nieuwe uitdaging, nieuwe contacten, een fris begin, de praktijk in Terneuzen op termijn overdoen aan een (nieuwe) collega, minder reis-tijd, meer leef-tijd.

Uiteindelijk denk ik dat ik goed geworden ben in het creëren van ruimte: ik ga samen met u op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om beter en comfortabeler te functioneren, daarbij in de eerste plaats uitgaande van de fysieke mogelijkheden maar zeker oog hebbend voor persoonlijke, emotionele en sociale aspecten van uw dagelijks leven. Door te luisteren naar uw vragen, samen op zoek te gaan naar ruimte om weer te bewegen, hoop ik dat u komt tot een stap voorwaarts!”

Een afspraak inplannen

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak. Om deze in te plannen
zijn wij telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0165 56 90 45. U kunt
ons ook mailen met vragen of via e-mail een afspraak maken via frank@fysiotherapiekortendijk.nl.

Hier vindt u meer informatie over behandelingen in tijden van corona.

Contactgegevens

Fysiotherapie Kortendijk
Dijkcentrum 65 A
4706 LB Roosendaal

Telefoonnummer: 06 13917357
E-mailadres: frank@fysiotherapiekortendijk.nl